Ekm

Ankara Kitap Fuarı, bu yıl ikinci kez kapılarını başkentli okuyuculara açtı. Fuara Rusya konuk ülke, İlya Boyasov konuk yazar, Beşir Ayvazoğlu ise onur yazarı olarak katılacak.

Kahramankazan Kız Anadolu İmam Hatip lisesi Ankara'da bulunan ATO Congreisum'da 23 Ekim kitap fuarındaydı, yaklaşık 300 yayınevi stant açtı. Amacınız kitap deryaları arasında gezmek, zamanın nasıl geçtiğini unutmaksa bu fuara katılabilirsiniz.

Edebiyat öğretmenimiz Ayhan Kaya, ingilizce öğret. Nesibe Hışıroğlu Koca ve Müdür yardımcımız Dilek Öztürk ve öğrencilerimizle bu fuara katıldık.

Her türlü desteğini esirgemeyen müdürümüz Aysel Çalık'a da katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz öğrencisi Songül Gözel kulüpler arası boks genç kızlar il müsabakalarında Ankara Şampiyonu olmuştur. Öğrencimizi kutluyoruz.Başarılarının devamını diliyoruz.