Ock

ÖĞRETMENLERİMİZİN HAZIRLADIĞI SORU HAVUZU İLE OLUŞTURULMUŞ 2022/2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DENEME TAKVİMİ YIL BOYUNCA UYGULANACAKTIR.

Ock

Okul Rehberlik Servisimiz tarafından organize edilen Kariyer Günleri Kapsamında konuk ettiğimiz Avukat ve siyasetçi, 27. Dönem Ak Parti Milletvekili,  Sayın Zeynep YILDIZ tecrübe paylaşımı için okulumuz öğrencileri ile bir araya geldi.

Ock

Okul Rehberlik Servisimiz tarafından organize edilen Kariyer Günleri Kapsamında konuk ettiğimiz Mühendis ve siyasetçi, 27. Dönem Ak Parti Milletvekili, TBMM AB Uyum Komisyonu Başkanvekili Sayın Lütfiye Selva ÇAM tecrübe paylaşımı için okulumuz öğrencileri ile bir araya geldi.

Ock

2022/2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DYK KURSLARINDA AYLIK KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAVLARIMIZI GERÇEKLEŞTİRİYORUZ.

Ock

DYK kursuna katılan öğrencilerimiz ile hem motivasyon amaçlı hem de ödül olarak geziler ,yemekler ve söyleşiler gerçekleştirdik.

Ock

Okul Rehberlik Servisinin farklı meslek guruplarını tanıtımı kapsamında Kariyer Günleri'nin konuğu kendiside öğretmen kökenli olan Sayın Serhat OĞUZ'u başarı hikayesi paylaşımı ve kariyer basamakları tecrübe paylaşımı için okulumuzda ağırladık.

Tem

ANKARA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İLE KONSORSİYUM ÜYELİĞİ KAPSAMINDA PRAG'A PERSONEL HAREKETLİLİĞİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

Haz

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Tuğba KOÇ BALCI Yönetiminde 11/B Sınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu Kültür Edebiyat Dergimiz 1. sayısı LAHZA okurları ile buluştu.

Haz