AYSEL ÇALIK - OKUL MÜDÜRÜ

26.03.1976 yılında Kızılcahamam‘da dünyaya geldi. İlk,orta ve lise eğitimini Kızılcahamam‘da tamamladı. 1996 yılında Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulundan 2000 yılında derece ile mezun oldu. Meslek hayatına 2000 yılında İstanbul’da bir özel okulda başladı. 2003 yılında KPSS sınavı ile İstanbul Silahtarağa İlköğretim Okuluna atandı. 2004 yılında Kahramankazanda göreve başladı. Sırasıyla kahramankazan‘da Atatürk İlköğretim,Gazi İlköğretim, Kahramankazan İmam Hatip ortaokulunda öğretmen olarak görev yaptı. 2005 yılında Kahramankazan  Şehit Ömer Takdemir Ortaokulunda  müdür yardımcısı olarak göreve başladı. Yeniden yönetici atama ile 2019 Temmuz ayında 3 ay Şehit Ümit Güder Ortaokulunda müdür yardımcılığı yaptı. EKYS sınavla yönetici atama ile Kahramankazan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesine Okul müdürü olarak atandı. Evli ve 2 kız annesidir.